23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Rustfrie favoritter for fiskeindustri & næringsmiddelsbransjen

Hva med en arbeidsbenk i rustfritt stål eller en vekt i rustfritt stål for hånden?

1. Arbeidsbord i rustfritt stål 
En klassiker, men likevel en ekte favoritt, er et arbeidsbord i rustfritt stål. Ikke bare har det en helsveiset konstruksjon som står stødig, det er også utrolig slitesterkt og enkelt å rengjøre – noe som er perfekt når man jobber med mat av ulike slag.

En arbeidsbenk i rustfritt stål er derfor et must på disse arbeidsplassene.

2. Rustfrie vekter
I miljøer hvor mat og andre næringsmidler håndteres kan det ofte være fuktig, og da er det ideelt å ha en vekt i rustfritt stål for hånden. I vårt sortiment finner du en rekke rustfrie vekter som passer til ulike formål.

Vi tilbyr også verifiserte vekter slik at du kan være helt sikker på at vektreferansen vil være korrekt. En verifisert vekt er testet og godkjent for å veie riktig i henhold til den geografiske sonen den skal brukes i. Bedrifter og organisasjoner som selger varene sine til sluttforbrukere, må i følge loven bruke en verifisert vekt. 

3. Tralle i rustfritt stål med fjærende hylle
Denne vognen i rustfritt stål har en fjærbelastet hylle som senkes når du laster varer og løftes etter hvert som lasten fjernes. Dette gjør at du kan jobbe mer ergonomisk og skåne kroppen fra tunge løft.

Hyllen på trallen når bunnen ved 65 kg og nederst er høyden på den nederste hyllen 350 mm - så du har plass til flere ting på den rustfrie vognen.

4. Stroppemaskin i rustfritt stål
Vi har rustfrie stroppemaskiner i ulike utførelser slik at du kan finne en som passer din bedrift. Du kan velge mellom tre ulike varianter med varierende grad av automatisering i stroppeprosessen: BASIC, PRO og PREMIUM. To av maskinene har sidemonterte motorer for å unngå at vann og salt kommer inn i dem. Felles for alle stroppemaskiner er at de effektiviserer pakkeprosessen og gjør arbeidet mer ergonomisk.

Les mer her

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062