23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny versjon av Toughbook 40 bringer AI-funksjoner for teknikere i feltservice

Den nyeste versjonen av Panasonic Toughbook 40 har AI-aktivert Intel-prosessor®, samt forbedrete tilkoblingsmuligheter og grafikkytelse.

Panasonic Connect har kunngjort den første Toughbook med AI-prosessering på kanten. TOUGHBOOK 40mk2 har en Intel® AI Boost nevral prosesseringsenhet (NPU), som betydelig øker effektiviteten og nøyaktigheten for mobile arbeidere på tvers av bransjer. De frittstående AI-funksjonene – som ikke trenger nettverkstilkobling – leverer den neste bølgen av produktivitetsøkninger ved å bidra til å analysere feil, gi informasjon og fullføre administrative oppgaver raskere.

AI-funksjoner understøttet av forbedret grafikkytelse
Den nye 14-tommers Toughbook 40 er en av de første robuste bærbare PC-ene som bruker Windows 11 Pro, som tilbyr AI-kantprosesseringsfunksjoner og bruker Intel® Core™ Ultra 5-prosessoren 135H (med Intel vPro-teknologi®). For de som trenger ytterligere ytelse for de mest krevende programmene, gir den nye valgfrie Intel® Core™ Ultra7-prosessoren 165H (med Intel vPro-teknologi®) et ekstra løft i datakraft.

Begge prosessorene har et dedikert AI-brikkesett som gjør det mulig å samle inn, lagre og analysere data ved hjelp av kunstig intelligens, uten å laste data opp og ned gjennom en tilkobling til skyen – og uten å påvirke enhetens overordnete ytelse og prosessorkraft. Dette er spesielt nyttig for eksterne feltservicearbeidere og militært personell – spesielt de som inspiserer utstyr på avsidesliggende steder som kanskje ikke har tilgang til en mobil eller trådløs tilkobling – for å bruke AI for å øke effektiviteten og redusere menneskelige feil i datafangst. 

Feltarbeidere som for eksempel har tilgang til koblingsskjemaer på enheten kan kombinere AI-aktivert datasynsteknologi med enhetens kamera for å vise nøyaktig hvor ledningstilkoblingene skal være. Dessuten kan AI-prosessorer brukes til å automatisk generere inspeksjonsrapporter, noe som sparer betydelig administrativ tid og ressurser ute i felt.

Toughbook 40mk2s Intel® Core™ Ultra 5-prosessor 135H har Intel® Arc™ -grafikkprosessor*, som gir overlegen grafikkytelse og gjør at AI-genererte bilder vises tydelig.

"Den aller første bærbare PC-en fra Toughbook med kantprosessering av kunstig intelligens er virkelig banebrytende på markedet for robuste enheter. På avsidesliggende steder trenger ikke medarbeiderne lenger å stole på en pålitelig internettforbindelse for å dra nytte av AIs endeløse muligheter. Med Panasonics seneste forskning, som viser at datasynsteknologier vil øke produktiviteten med 42 prosent de neste tre årene, har feltservicearbeidere nå en fremtidssikker enhet som ikke går på akkord med ytelse eller tilkoblingsmuligheter," sier Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Connect.

Fremtidssikre tilkoblingsmuligheter
Toughbook 40mk2 er bedre tilkoblet enn noen sinne, siden den er en av de første robuste bærbare PC-ene som inkluderer den nyeste Intel® Wi-Fi 7 BE200-spesifikasjonen. De økte tilkoblingshastighetene (opptil 5,8 Gbps og mer enn 2x sammenlignet med Wi-Fi 6E) og ultralav latens gjør det mulig for feltarbeidere å dra nytte av pålitelige, superraske dataoverføringer når de er tilbake på kontoret eller i feltkontoret.

For de som jobber på virkelig fjerntliggende steder, har den nye Toughbook 40 valgfri 4G- og 5G-tilkobling med eSIM-støtte, noe som gir pålitelige tilkoblingsmuligheter overalt.

Markedsledende robusthet og modularitet
Toughbook 40mk2 har den samme markedsledende robustheten og modulariteten, som gir den moderne mobile arbeideren en balansert løsning, uavhengig av oppgave, applikasjon og miljø.

Den nyeste Toughbook 40 er IP66**-klassifisert for vann- og støvinntrengning og kan uten problemer brukes i temperaturer mellom -29 °C og +63 °C**, noe som sikrer at produktiviteten ikke påvirkes. I tillegg til et utskiftbart batteri, lagring og RAM, har 40mk2 også fire ekstra utvidelsesområder, noe som gir maksimal fleksibilitet.

Den økte grafikkytelsen og AI-aktiverte kantprosesseringen kompromitterer ikke batteriytelsen til Toughbook 40 mk2. 40mk2 leverer opptil 12 timer (MobileMark 25) fra ett enkelt batteri, noe som gir dagens moderne arbeidere sinnsro når de bruker strømkrevende applikasjoner. 

TOUGHBOOK 40mk2 vil bli lansert i andre kvartal 2024.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.03