23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Pålitelig koblingsmateriell og støtteben for sikker transport

Våre produkter er laget av de beste materialene og designet for å levere maksimal ytelse og holdbarhet

I transportbransjen er pålitelighet og sikkerhet en avgjørende faktorer. Hos BEVOLA vet vi hvor viktig det er å ha utstyr som kan klare selv de tøffeste oppgaver uten å svikte. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av trekstenger, triangler, hengerfester, konsoller, svingkranser, støtteben, svingskiver og kingpin innen koblingsmateriell og støtteben. Vårt sortiment er nøye utvalgt for å imøtekomme de høyeste standardene innen kvalitet og funksjonalitet, fra anerkjente merker som JOST, som er kjent for sin høye kvalitet og innovative løsninger.

Når du velger koblingsmateriell hos oss, får du tilgang til et bredt utvalg av komponenter som bidrar til å sikre et pålitelig og effektivt drift. Vårt sortiment inkluderer alt fra robuste trekkerstenger og triangler til kingpins og svingskiver, designet for å tåle selv de mest krevende transportoppgaver. Produktene er ikke bare enkle å installere og vedlikeholde, men sikrer også optimal ytelse og holdbarhet, noe som sparer både tid og penger på lang sikt.

STØTTEBEN
JOST støtteben er utviklet med fokus på stabilitet og sikkerhet, som er avgjørende under lasting og lossing. De er bygget for å levere solid støtte og er ideelle for bruk under ulike forhold. Når du velger støtteben fra JOST, kan du være trygg på at de vil holde lastebilen stabil og sikker, uansett hvilken type last du transporterer.

TREKKERSTENGER & TRIANGLER
Vi har et stort utvalg av triangeltrekkerstenger fra JOST-Rockinger på lager. Som for eksempel GNZ, som er en fast trekkerstang til bl.a. 57mm kobling og GLZ som er en justerbar trekkerstang til bl.a. 57mm kobling med bolter, samt GZLV som er en trekkerstang til bl.a. 57mm koblinger med pneumatisk lås.

Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Våre produkter er laget av de beste materialene og designet for å levere maksimal ytelse og holdbarhet. Vi er dedikerte til å finne løsninger som ikke bare oppfyller, men også dekker dine behov og forventninger til sikker og effektiv transport.

Det er forskjellige ting du må være oppmerksom på før du velger utstyr til lastebilen og tilhengeren. Våre erfarne kolleger er her for å hjelpe deg med profesjonell rådgivning. Vi tar hensyn til alle viktige faktorer, som vektbegrensning, kjøretøyets spesifikasjoner, transportbehov og andre relevante variabler, for å sikre at du velger riktig utstyr.

Klikk her for å lese mer>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.031