23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ACT Servicesenter styrker teamet med erfaren tekniker

ACT Logimark ønsker Thomas Pedersen velkommen som ny servicetekniker ved ACT servicesenter på Jessheim. Med sin erfaring og tekniske kompetanse vil han bli en verdifull ressurs for vårt team og våre kunder.

Lang erfaring med vekter, deteksjon og software

Thomas har i åtte år arbeidet med service på etikettprintere, vekter, røntgendetektorer og metalldetektorer, og de siste tre årene har han spesialisert seg på IT-aspektene ved disse systemene, noe som gjør ham godt rustet til å håndtere de teknologiske utfordringene i bransjen. Teknisk sjef i ACT Logimark, Stian Vangen, sier at Pedersens svært relevante bakgrunn er sjelden, og den vil komme ACT Servicesenter og våre kunder til gode.

Thomas ble nysgjerrig på ACT Logimark da han skjønte at serviceteknikerstillingen ga mulighet for å kombinere teknisk arbeid med softwareoppgaver. Oppsett og installasjon av kommunikasjon og den egenutviklede softwaren LogiFlow er en vanlig del av ACT Logimarks løsninger.

Teknisk sjef Stian Vangen, uttrykker stor entusiasme over ansettelsen: «Vi er svært fornøyde med å ha fått Thomas om bord på teamet vårt. Hans tekniske dyktighet og erfaring er imponerende, og hans kjennskap til mange av Norges næringsmiddelprodusenter fra tidligere stillinger, er en stor fordel. Mange av ACTs kunder har nok allerede hilst på eller sett Thomas før, noe som vil gjøre overgangen smidig for alle parter.»

Alle i ACT Logimark ser frem til å dra nytte av Thomas Pedersens ekspertise og erfaring for å fortsette med å levere førsteklasses service og løsninger til våre kunder.

Familiefar
Thomas Pedersen er 37 år, han kommer opprinnelig fra Indre Billefjord, og har bodd på Jessheim siden 2010. Han er gift med Trine og er far til to døtre på 5 og 9 år.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.04