23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Trygg og synlig vei med lys fra BEVOLA

Uansett om du trenger nye lykter, kabler eller andre el-komponenter finner du det hos oss

Vi vet hvor viktig det er å ha lovpålagte, pålitelige og effektive lykter og andre el-komponenter. Hos BEVOLA tilbyr vi et bredt utvalg av produkter som sikrer god sikt og at lastebilen er godt opplyst og synlig under alle forhold. Våre produkter innen Lys- og El-komponenter er nøye utvalgt for å møte de høye standardene som kreves innen kvalitet og holdbarhet. Fra kraftige fjernlys som lyser opp veien, til ryggekameraer som gir godt en god oversikt over blindsoner, samt kabler og kontakter som sikrer en stabil strømforsyning – vi har alt!

SIKKERHET FREMFOR ALT
Det er viktig både for sjåføren og de andre trafikantene på veien at det er gode lykter montert på bilen, enten det er kjørelys eller arbeidslys. Med våre mange forskjellige LED-lykter, med riktig funksjonalitet og dokumentasjon, minimerer du risikoen for potensielle ulykker.

Se vårt utvalg av:
- Arbeidslys 
- Fjernlys 
- Markeringslys 
- Blinklys

Vi har også et bredt utvalg av ryggekameraer, som er en pålitelig kjøreassistent for sjåføren. Disse hjelper deg med og gi en god og nødvendig oversikt over blindsoner, hvor sjåføren ikke har stor mulighet for å se om det er noe eller noen. Du finner både trådløse kameraer og standard kamerasett hos oss. Noen av våre skjermer kan også vise flere kameraer samtidig.

Produktene er nøye utvalgt basert på kvalitet, sikkerhet og synlighet for å sikre at lastebilen og trafikantene alltid er synlige, selv under de mest utfordrende værforholdene.

EFFEKTIVITET OG HOLDARHET
Produktene er designet for å ha god holdbarhet, slik at du kan fokusere på å holde lastebilen kjørende og kundene fornøyde. Med gode systemer oppnår man også større effektivitet i hverdagen.

ENKELT OG PÅLITELIG
Hos BEVOLA gjør vi det så enkelt som mulig for deg å finne de rette produktene. Vårt sortiment er omfattende og dekker alt fra enkle løsninger til avanserte systemer. Vi har samlet alt på ett sted. Trenger du hjelp, står vi alltid klare til å hjelpe deg med å velge de produktene som passer dine behov. Vårt erfarne team er klare til å gi deg råd om de beste løsningene og sikre at du får mest mulig ut av dine investeringer.

KOM I GANG I DAG
Du finner vårt brede utvalg av lykter og el-komponenter på vår nettside. Uansett om du trenger nye lykter, kabler eller andre el-komponenter finner du det hos oss. Gjør lastebilen klar for de mørke dagene med BEVOLA – din partner i lys og elektrisitet.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for BEVOLA sin hjemmeside>>  

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.031