23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fuktmåling på den enkle måten med Elma Instruments!

Riktig fuktmåler gjør hele forskjellen for forebygging av fuktskader! Protimeter har oppdatert sitt populære fuktmålerprogram med bl.a. 3x lengre batterilevetid og en større skjerm!

Ny SurveyMaster fra Protimeter

Ergonomisk utformet for enkel enhånds betjening, denne dobbelfunksjonelle pin- og ikke-destruktive fuktighetsmåleren måler fuktighet i bygninger og andre relaterte strukturer, både på og under overflaten. Dette gjør at du kan vurdere fuktnivåer i både ny- og renoveringsprosjekter samt diagnostisere fuktrelaterte problemer i eksisterende bygg.

Vår nye modell har større skjerm for enkel avlesning, automatisk kalibrering etter hver 50. tenning, og mulighet for brukerkalibrering av den ikke-destruktive funksjonen. I tillegg er batterilevetiden nå 3 ganger lengre!

SurveyMaster-fuktighetsmåleren har Bluetooth-funksjonalitet for å koble til Protimeter Connect-app. Dette lar deg lagre og laste ned målinger med tids- og datostempel.

Ny Digital Mini fra Protimeter

Robust, nøyaktig og enkel å bruke. Vi introduserer vår bærbare og presise fuktighetsmåler for pin-måling, som har både farge LED-indikasjon og et stort digitalt display. Vår nye modell har også automatisk kalibrering etter hver 50. tenning, større skjerm og 3 ganger lengre batterilevetid.

Protimeter Digital Mini gjør det mulig for fagfolk – som skadeteknikere, landmålere, byggefirmaer og arkitekter – å vurdere fuktighetsnivåer i bygninger under nybygging- og renoveringsprosjekter. Det hjelper deg enkelt å identifisere omfanget av fuktighetsinntrenging, diagnostisere årsaken til problemet og overvåke endringer i fuktighetsnivåer. 

Fuktighetsmåleren har også Bluetooth, slik at du kan koble til og lagre målinger i Protimeter Connect-appen. Hver måling får et tids- og datostempel, slik at du enkelt kan holde styr på målingene dine.

Se mere på www.elma-instruments.no eller ring på 22 10 42 70.

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

ES

Send til en kollega

0.047