23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

DMR Miljø og Geoteknikk AS - eierskifte i forbindelse med 30-årsjubileum

DMR Miljø og Geoteknikk AS (DMR) ble startet av ingeniør Mikael Nielsen i 1994 som et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen jord- og grunnvannsforurensning. Selskapet har siden vokst jevnt og trutt og har i dag totalt 18 kontorer i Danmark og Norge med over 250 ansatte.

Om DMR og vår rådgivning

I dag yter DMR ikke bare teknisk ingeniørrådgivning innen jord- og grunnvannsforurensning, men også en rekke andre fagområder innen miljø, geoteknikk, fukt og mugg, miljøscreening av bygninger, støy/akustikk, bærekraftig bygging, vann- og klimatilpasning, arbeidsmiljø og mer.

Selskapet har også en egen utviklingsavdeling hvor det utvikles og produseres intelligent prøvetakingsutstyr for miljøsektoren, inkludert utstyr for måling av klimagassutslipp, prøvetaking til eDNA-analyse, karakterisering av avløpsslam, prøvetaking av gass/poreluftprøver osv.

DMR har AAA kreditrating og DMRs Ledelsessystem er sertifisert etter ISO 9001:2015 (kvalitet), 14001:2015 (miljø), 45001:2018 (arbejdsmiljø) og sosial og samfunnsmessig ansvarlighet (ISO26000/DS 49001).

DMR feirer sitt 30-årsjubileum

Samtidig som DMR feirer sitt 30-årsjubileum, har DMRs grunnlegger Mikael Nielsen solgt sin gjenværende eierandel, slik at DMR heretter eies av sivilingeniør Claus Larsen og familie. Dette markerer avslutningen på et pågående generasjonsskifte som har funnet sted siden 1999, da Claus Larsen kjøpte sin første eierandel i DMR. Mikael Nielsen vil fortsette å være ansatt i DMR.

Claus Larsen uttaler i forbindelse med avslutningen av generasjonsskiftet:

"Jeg har jobbet i DMR i 29 av de 30 årene DMR har eksistert, og har de siste 25 årene eid DMR sammen med Mikael Nielsen. Det vil derfor selvfølgelig være spesielt at Mikael ikke lenger er en del av eierkretsen. Når det er sagt, er dette et velplanlagt generasjonsskifte som har pågått over mange år, så det vil ikke være store endringer i driften av DMR. Det har vært viktig for meg å beholde DMR som en eierledet virksomhet, og jeg har fortsatt ambisjoner både for meg selv og for DMR. Derfor er det også planen at DMR i de kommende årene skal fortsette den veksten vi har hatt de siste årene."

Den fortsatte veksten i både Danmark og Norge forventes primært å skje gjennom organisk vekst, men som en del av vekststrategien forventes også oppkjøp av selskaper som kan bidra til raskere vekst innen noen av DMRs arbeidsområder. Dette har også vært strategien de siste årene, hvor mindre selskaper med spesialisering innen bærekraftig bygging, geoteknikk og miljøscreening av bygninger er blitt kjøpt opp. Fremtidige fokusområder for vekst forventes å være innen bl.a. industrimiljø, natur, vann- og klimatilpasning, samt arbeidsmiljørådgivning.

DMR Miljø og Geoteknikk AS
Maridalsveien 163
N-0461 Oslo
0461 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO914594529

Kontaktperson

Claus Larsen
Daglig leder, sivilingeniør
+47 913 73 034 cl@dmr.dk

Send til en kollega

0.046