TM PÅ TUNGT: Denne artikkelen ble først publisert i TransportMagasinet nr. 2-2024.
De fleste lastebileiere har startet virksomheten sin fordi de har fått avtale med en kunde eller to som har varer som skal fraktes. For Bringaker Biofrakt var starten litt annerledes. Kunden var en gris, eller nærmere bestemt noen tusen griser, som trengte sikker ti...
Bringaker Biofrakt AS i bedriftsportrett: En viktig del av kretsløpet
13
Bilder
Lunsjpause hos Bringaker Biofrakt? Neida, dette er grisemat som Bringaker har hentet inn fra bakerier i området. Plast og papir fjernes før brødrestene blandes med andre råvarer som inngår i en nøye utprøvet meny til grisene på gården. Anders Gran Lima (fra venstre), Mathias Bringaker, Johann Gudmundsson og Frode Bringaker, får velge lunsj fra en annen meny. Foto: Ole Jørgen Grønlund
Vil du ha tilgang til alt?
Prøveabonnement
Ingen bindingstid eller kortopplysninger kreves.
Prøv det nå
Kjøp et abonnement
Utforsk abonnementsløsningene våre og velg den som passer dine behov.
Velg ditt abonnement