23948sdkhjf

Norbark og Nomas fortviler - flere lastebiler ribbet i helga

Tommy Sire er daglig leder i Norbark på Lierskogen. Bedriften driver med jord, bark, sand og pukk.

Han ble oppringt av en som syns lastebilen så litt rar ut. Det var noe som manglet, men det var ikke noen mekaniker her, ifølge en artikkel i Lierposten.

Tommy Sire har ingen ytterligere kommentarer til Tungt utover at uvedkommende i løpet av helga tok seg inn på bedriftens område og ribbet lastebilen hans for store verdier.

– De har tatt den ene grillen, frontlamper og andre deler i fronten. Det er fort snakk om deler for noen hundre tusen kroner, har han anslått til Lierposten.

Det blir dessuten kostbart at bilen blir stående parkert et par uker i påvente av nye deler. Politiet har gjennomført undersøkelser på stedet.

Dette er første gangen bedriften har blitt utsatt for et slikt tyveri, men de siste årene har det dessverre blitt mer vanlig og særlig på Østlandet.

Det er mulig at tyvene ble forstyrret; det ble nemlig funnet deler i en bekk like i nærheten, og bilen var forlatt mens det ennå gjensto noen skruer å fjerne før hele grillen var løs. Sire mistenker at tyvene kanskje har blitt forstyrret eller skremt før de var ferdige.

Nomas fikk også uønsket besøk

Nomas (Norsk Massehåndtering AS) i Mjøndalen ble også utsatt for tyveri i helgen. Selskapet er et datterselskap av en av Norges største anleggsvirksomheter, Infra Group.

Natt til mandag ble to parkerte lastebiler ribbet for store verdier, ifølge en artikkel i Drammens Tidende.

– Lastebilene er ikke kjørbare, før vi har fått tak i deler. Flere av delene er det leveringstid på, sier daglig leder Ole Terje Letmolie i Nomas til Tungt.

Letmolie har opplyst til Drammens Tidende at politiet raskt var på plass. Det er foreløpig for tidlig å si noe om hvor store verdier de har blitt frastjålet.

Tungt har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra politiet.

Les også om hvordan det gikk da tyver ribbet lastebilen til Kongsberg Maskintransport:

Tyver ribbet lastebilen til Kongsberg Maskintransport: – Da var pulsen høy

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079