23948sdkhjf

Albert Kristian Hæhre åpnet servicesenter til 200 millioner kroner

TUNG ÅPNINGSFEST: Albert Kristian Hæhre har vært byggherre på 200-millioner-kroners prosjektet på Tangen.

Onsdag var det åpningsfest med 400 gjester, ifølge en artikkel i Bygdeposten.

Det har gått 50 år siden Albert Kristian Hæhre startet opp. Nå har han vært byggherre på Rental Group sitt enorme serviceanlegg på Tangen i Vikersund.

Dobbelt jubileum

2024 er dobbelt jubileum for Albert Kristian Hæhre. Han ble 70 år tidligere dette året. Den 15. oktober er det 50 år siden han startet Albert Kr. Hæhre fjellsprenging. Dette ble til Hæhre Entreprenør som nå er en del av Infra Group.

Ringen er sluttet

Servicesenteret på Tangen i Vikersund er bygd ut for 200 millioner kroner. Albert Hæhre har selv vært byggherre og Strøm Gundersen har stått for jobben.

– På mange måter er ringen sluttet. Det var her jeg som ung bygget verkstedet. Nå har jeg vært byggherre for denne store utbyggingen for RG Group sitt servicesenter, sa Hæhre til de 400 gjestene som var invitert til åpningen onsdag, ifølge Bygdeposten.

Planene om en stor utbygging på Tangen har Hæhre hatt i mange år. Men etter hvert som selskapet vokste ble det stadig behov for et enda større verksted. Da Rental Group (RG) ble startet for fire år siden, ble planene gjort om fra verksted til et stort servicesenter, forteller Hæhre.

Så langt er prislappen 200 millioner kroner, men det kommer til å bli dyrere innen det er helt ferdig.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094