23948sdkhjf

Norconsult tildelt rammeavtale av Sykehusinnkjøp HF

INNGÅTT RAMMEAVTALE: Norconsult har inngått rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF om kjøp av rådgivende ingeniør- og arkitekttjenester.

Avtalen gjelder for de regionale helseforetakene Helse Nord, Helse Midt-Norge og Helse Sør-Øst med tilhørende helseforetak, ifølge en pressemelding fra Norconsult.

Sykehusinnkjøp HF har offentliggjort tildelningen av rammeavtaler for kjøp av rådgivende ingeniør- og arkitekttjenester til helseforetakene Helse Nord, Helse Midt-Norge og Helse Sør-Øst, samt regionale og lokale sykehus.

Norconsult er ett av flere selskaper som nå har inngått rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF, etter vurderinger på pris og kvalitet. Anskaffelsen gjelder tildeling av rammeavtaler for 135 delkontrakter.

Evalueringen er gjennomført av en gruppe sammensatt av fagpersonell fra Helse Sør-Øst, Helse Nord og Helse Midt-Norge i samarbeid med innkjøpsfaglig kompetanse fra Sykehusinnkjøp HF.

Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. De kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Hovedkontoret er i Sandvika i Norge. Norconsult har omtrent 6.300 medarbeidere fordelt på rundt 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland. (Tall pr. fjerde kvartal 2023)

Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109