23948sdkhjf

Ålgård Landbrukssenter: Mer fokus på anleggsmaskiner fra New Holland Construction

TUNG SATSING: Ålgård Landbrukssenter er eneimportør i Norge når det kommer til anleggsmaskiner fra New Holland Construction. Nå skal satsingen på salg av maskinene intensiveres.

For å få det til har de i første omgang signert en forhandlerkontrakt med Røstad Landbruksverksted.

- Fra og med nå vil Røstad Landbruksverksted også tilby salg og service på New Holland Construction-produkter. Med den nye avtalen vil de nå også føre et bredt spekter av nye maskiner, inkludert gravemaskiner fra 1,3 tonn til 10 tonn, beltebårer, hjullastere fra 4,5 tonn til 18,3 tonn, traktorgravere og belte- og hjulgående minihjullastere, sier daglig leder i Ålgård Landbrukssenter Anniken Øgreid.

Frem til nå har salget av New Holland-maskiner i Norge vært begrenset til egne avdelinger på Jæren, men nå bygges det opp et nettverk i hele Norge.

- For å sikre at våre kunder får den beste servicen, er to selgere fra Røstad Landbruksverksted sammen med et team fra Ålgård Landbrukssenter denne uken i Bologna, Italia, for å delta på et salgskurs for New Holland Construction, sier Øgreid.

Ålgård ser frem til å presentere maskinene fra New Holland Construction under landbruksmessen Agroteknikk, som finner sted 14.–17. november på Lillestrøm.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047