23948sdkhjf
Sponsored content

Flyttebyrå: Slik kan du reise og tjene penger

denne artikkelen er sponset av one.com

Det er ingen hemmelighet at nordmenn liker å reise. Vi ligger faktisk på topp i undersøkelse etter undersøkelse om hvilke nasjoner som reiser mest. Dette er både fordi lønningene våre er høye og fordi vi bor i et klima som ikke alltid garanterer en fin sommer. Å kunne ta seg en uke med paraplydrinker på stranden er da et must for mange av oss. Men selv om vi har høye lønninger, er det ingen tvil om at det nå koster mer enn noen gang å reise til andre europeiske land som følge av en svak krone. Derfor kan et eget flyttebyrå være en grunnmur til å få reise mer, helt uten å bruke mer penger. Ved å promotere tjenestene på one, en hjemmesidebygger for alle typer bedrifter, kan du være nærmere drømmen enn du aner.

Slik starter du et flyttebyrå

Hvis du allerede jobber innen tungtransport er du allerede forberedt med de sertifikatene du trenger. Det er selvsagt ikke alltid nødvendig å ha en stor lastebil for å åpne et flyttebyrå, men du vil kunne fylle opp mye mer fra flere husholdninger hvis du har et større kjøretøy. Selv om det er mulig å benytte seg av en kassebil, kan det være lurt å ordne med de sertifikatene du trenger for å kunne oppgradere og utvide tjenestene dine.

Det er ingen kunst å åpne et flyttebyrå som kjører utenlands. I Norge kan du enkelt åpne et enkeltmannsforetak helt gratis, og rammene for både skatt og moms er enkle. Skatteetaten driver egne gratis kurs hvor du kan lære deg alt du trenger om skatt, moms og drive ditt eget foretak. Dette kan være til stor hjelp når du skal i gang med et flyttebyrå.

Bli synlig på nett

Det finnes ingen klar statistikk på hvor mange nordmenn som bor i Spania, men det er desidert flere nordmenn som velger å flytte til Spania enn andre land i Sør-Europa. Nettopp derfor er det lurt å lage et nettsted som promoterer flytting til Europa, men da spesielt inkludere Spania for å plassere deg bedre blant konkurrenter og hos søkemotorer. Hvis du promoterer Spania som en av dine ekspertiser, vil du jo passere andre land på vei nedover hvor du kan stoppe for å lasse av - og til slutt ende opp på stranden med en paraplydrink.

Du vil trenge en rask og moderne hjemmeside som ser pålitelig ut for kundene dine. Hos one.com kan du velge mellom profesjonelle maler hvor du ikke trenger å ha noen kunnskaper om koding eller bygging av hjemmesider. Hvis du enda ikke har noen kundeanmeldelser, kan det være lurt å kanskje ta ett par flytterunder innenfor Norge, da dette er kortere avstander og kan gi deg ett par raske anbefalinger. Det er nemlig noen usæriøse aktører innenfor flyttebransjen som kjører nedover til Spania, og da er det viktig å kunne vise frem at de kan stole på deg. Du bør også være aktiv i grupper på Facebook for nordmenn som bor i utlandet, da dette vil være med på å hjelpe omdømmet ditt.

Nyt ferien

Når du har kommet deg nedover til sydligere breddegrader, er det viktig å ikke ha hastverk med å komme seg hjem. Det kan være deilig å legge inn en mindre eller lengre ferie for hver tur du utfører, eller eventuelt unnskylde deg med at du må vente til bilen fyller seg opp med flyttelass som skal fra Spania og opp til Norge igjen. Det er gode penger å tjene på å kjøre flyttelass, samtidig som du får lagt inn små ferier her og der, helt uten at det koster skjorta.

Send til en kollega

0.016