23948sdkhjf

Trøkk n' Truck 2024: "Topp stemning og heftig trykk!"

STEMNINGSRAPPORT: Helgen 1.–3. august var det motorfestival i Førde.

Forrige helg var det fullt av liv i Førde, der Trøkk n' Truck-festivalen gikk av stabelen. Vi har vært så heldige at vi har fått tilsendt en fyldig stemningsrapport fra arrangørene av årets treff:

Topp stemning og heftig trykk!

Tre dager med storbiler, bigrigs, entusiastbiler, drifting, galskap, rekrutteringsdag og konserter er over, og arrangørene er meget fornøyd med årets festival.

– Vi fylte den disponible plassen vår med storbiler til randen, totalt ca. 230 biler, noe som er rekord for oss, sier festivalgeneral Simon Vie.

– I tillegg gjennomførte vi rekrutteringsdag på lørdagen, der vi hadde 16 bedrifter som stilte med storbiler, busser og svele- og vaffeljern i håp om å trekke til seg fremtidige ansatte til transport- og entreprenørbransjen. Norges Lastebileier-forbund hadde også stand med kvalifisering til Kjetting-NM, sier Vie.

– Stemningen har vært på topp helt siden vi forsiktig startet festivalen med konvoi fra Førde på mandagen. Torsdag morgen var det blitt ganske mange biler som ble med på siste del av turen. (...) I Naustdal var det oppsamling før konvoien skulle ankomme Førde og åpne festivalen, sier Vie. 

Han legger til at rekken med biler, sykler, traktorer og andre motoriserte kjøretøy strakk seg over 10 km langs Førdefjorden.

Trøkk n’ Truck er mer enn bare en storbil-festival. Arrangøren prøver å skape en festival som skal inkluderer alle. Og så er det en god del galskap puttet inn i konseptet, som for eksempel nattdrifting med pyro og laser, badebuss, en nybygd bil med V16 motor på bussramme, veteranbilutstilling og massevis av konserter.

– Denne helgen har vært helt fantastisk, og nå kjenner jeg på at det er godt det er et helt år til neste festival, ler Simon Vie. 


Innlegget er lett redigert av Tungt-redaksjonen.

KLIKK for alle artikler i EKSTRA Tungt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064