23948sdkhjf

Nå er det nyeste AnleggsMagasinet og TransportMagasinet ute

TUNG PROMO: Utgave 7-2024 av Norges beste bransjemagasiner er klare til å leses. Bla deg gjennom godsakene enten på skjerm eller papir.

Dette kan du lese om i AnleggsMagasinet 7-2024

I den nyeste utgaven av AnleggsMagasinet kan du lese om mye forskjellig i anleggsbransjen. Vi har besøkt Norva24 Kjeldsberg Transport på Melhus. De sier det ser lyst ut for bransjen, særlig for tunnelvirksomheten.

I serien Etter noen timer har vi snakket med den unge maskinføreren Marius Aamodt, og sett på hans Cat 330. Aamodt jobber for HF Anlegg og Skog, og stortrives i sin nye beltegraver.

Spesialtemaet i denne utgaven er vinterdrift. Nordal Maskin AS brøyter på den utfordrende og spektakulære vegen over Sognefjellet. En strekning hvor kun de mest erfarne slipper til. I spesialtemaet får du også møte entreprenører fra ulike plasser i landet som jobber med vintervedlikehold, og du får se hvilke aktører som har flest kontrakter med Statens vegvesen.

Til slutt har vi tatt en titt på en gruppe anleggsfolk som jobber høyt oppe i bratte fjellskråninger. De henger høyt for å sikre mot blant annet ras.

Dette kan du lese om i TransportMagasinet 7-2024:

Denne utgaven av TransportMagasinet er dedikert til deg som er glad i snutebiler og gode historier.

Vi har blant annet sett på melkebilen til Inge Råheim som ble til Tuft Torpedo nr. 7 og trekkvogna til Stangeland Maskin, som ble kjørt av Bjørn Undheim, frem til den havnet på museum. Undheim er mannen som aldri gir opp, han både lever og jobber med kreft.

I tillegg kan du se vår store bildereportasje fra Jæren Truckmeet, Rogalands store lastebiltreff.

I stafetten denne gangen har vi besøkt Kim-Jørgen Karlsen, som frakter asfalt i den nordligste delen av landet. Han er en rastløs sjel i en bransje med mye venting, men han finner som regel noe å henge fingrene i.

I TM for 20 år siden får vi et gjensyn med Elling Tuft Transport. De ønsker å være i forkant av utviklingen og har siden sist vi pratet med dem investert i to el-lastebiler, som sjåførene Martine Jordet og Vegard Langeland er strålende fornøyde med.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109